Cetățean activ
В тренде

Cine va dispune de finanțele orașului? Spoiler: inginerii, agronomii și profesorii

Săptămâna trecută, consilierii orașului au format comisii consultative de specialitate în consiliul Țaracliei. Comisia pentru buget și finanțe include trei socialiști și patru consilieri ai partidului “Șor”. Cine sunt acești oameni de profesie și educație, citiți materialul TUK.

Comisia pentru buget și finanțe din partea Partidului socialiștilor a inclus trei consilieri — Dmitrii Niculcea, Stepan Moldovan și președintele fracțiunii în consiliu de la PSRM Ruslan Caireac.

Dmitrii Niculcea — este ales pentru a doua oară consilier al PSRM. În convocarea anterioară, a lucrat în comisia pentru agricultură și buget. Agronom de profesie, director al fermei țărănești cu același nume.

Stepan Moldovan a mers la consiliu din partea Partidului socialiștilor. Inginer de profesie, este și directorul companiei individuale cu același nume care vinde și produce pește.

Ruslan Caireac este inginer de profesie, lucrează ca meșter la “Apa-Canal” Taraclia. Pentru mai multe informații despre candidații la funcția de consilieri TUK a scris mai devreme.

Din partidul “Șor” în comisia de buget a intrat actualul primar Veaceslav Lupov.

În termen de o lună, primarul poate combina și funcția de consilier, dar imediat ce CEC va decide să-l demită pe Veaceslav Lupov din funcția de consilier în favoarea funcției de primar, în comisia de buget în locul lui va veni Ivan Stanev. Este agronom de profesie, lucrează în “Apa-Canal” Taraclia ca șofer.

Elena Zibili, președinte al fracțiunii al partidului “Șor”  în consiliul local. Profesor de profesie, în prezent nu lucrează.

Profesorul Universității de Stat Taraclia, Nicolai Mostovoi, de asemenea a intrat în comisia bugetară a orașului Taraclia.

Încă un profesor al școlii profesionale №1 din Сahul Gheorghii Ivanov din partidul “Șor” a devenit membru al comisiei bugetare.

Nicolai Priorov — controlor al “Apa-Canal” Taraclia, inginer de profesie. Mai multe informații despre consilierii care au trecut în consiliu din partidul “Șor”  puteți găsiți aici.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul ei este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Cetățean activ. Învață. Participă. Decide” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

vreauinfo.md

Добавить комментарий

Back to top button