Cetățean activ
В тренде

„Trăiască al șaisprezecelea președinte” și doi adjuncți. În Taraclia au ales conducerea raională

Astăzi, 15 noiembrie, consilierii raionali în unanimitate au ales conducerea raională. O ședință extraordinară a consiliului raional Taraclia a fost convocată de o treime din consilierii aleși ai Partidului socialiștilor.

Președintele raionului în unanimitate a fost ales Ivan Paslari. La propunerea sa au ales, de asemenea în unanimitate și doi adjuncți — Lazar Dermenji și Maria Cara. Toți trei au mers la consiliu din partea Partidului socialiștilor. Menționăm că PSRM are o majoritate absolută în consiliul raional.

Membru al parlamentului din PSRM Chiril Tatarlî, care era candidat ca consilier al raionului Taraclia, a fost prezent la ședința de astăzi. El a numit majoritatea din consiliul PSRM „un caz unic”. „Voi trebuie să luați toată povara responsabilității, dar noi vă vom ajuta“ – a dat de înțeles în felul ăsta Tatatrlî, că el va continua să lucreze ca membru al parlamentului.

Președintele asociației primarilor din regiunea Taraclia Tatiana Țurcan l-a felicitat pe Ivan Paslar și a remarcat importanța „activității coordonate” a conducerii raionului cu primarii localităților.

Președintele raionului, Victor Vitcov, ales în urmă cu patru luni, i-a înmânat lui Ivan Paslari cheile biroului cu cuvintele, — “Plec în istorie, trăiască al șaisprezecelea președinte al raionului.Vă transmit cheile, sigiliul se află în seif”, — a precizat Vitcov.

https://www.facebook.com/tuk.md/videos/543748046415246/

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul ei este responsabilitatea exclusivă a „Cetățean activ. Învață. Participă. Decide” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

vreauinfo.md

Добавить комментарий

Back to top button