КагулПартнёрский материал

Începeți luna decembrie cu spiritul și atmosfera de iarnă la Teatrul “B.P. Hașdeu” din Cahul

Luna decembrie aduce o mulțime de momente speciale și evenimente culturale de neratat, iar Teatrul «B. P. Hașdeu» din Cahul deschide această lună într-o notă deosebită. În perioada 1-3 decembrie, teatrul va găzdui premiera spectacolului «Povestea neamului frumos» de Valeriu Butulescu.

Atmosfera de iarnă și spiritul patriotic 

Decorurile incitante semnate de Andreea Melinti și muzica excepțională compusă de Ghenadie Ciobanu fac din acest spectacol o experienta de neuitat. Spectacolul este regizat de talentatul Boris Melinti, iar distribuția remarcabilă, condusă de Radu Corlăteanu în rolul lui Traian și Igor Caras în rolul regelui Decebal, promite să aducă la viață o poveste fascinantă din istoria noastră.

Premiera va avea loc pe 1, 2 și 3 decembrie

Începând cu ora 17:00. Nu ratați această oportunitate de a încheia anul într-un mod special, cu o incursiune în trecutul nostru și o privire asupra «Poveștii neamului frumos». Acest spectacol este mai mult decât o reprezentație teatrală, este o experiență culturală care vă va capta simțurile și vă va aduce mai aproape de rădăcinile noastre.

Bucurați-vă de magia Teatrului “B.P. Hașdeu”!

Teatrul ”B. P. Hașdeu” vă invită să vă bucurați de magia scenei și să vă lăsați purtați de emoțiile și povestea «Poveștii neamului frumos». Cu un mix de dramă, muzică și talent actoricesc, această premieră va crea amintiri durabile pentru începutul anului vostru.

Rezervați-vă locurile la Teatrul «B. P. Hașdeu» și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență teatrală memorabilă! Distribuția include: Radu Corlăteanu (Traian), Igor Caras (Decebal), Adrian Covaci (Cornelius), Mihai Țăruș (Gaius), Daniel Donici (Optimus), Constantin Mocanu (Bicilis), Gheorghe Mândru (Primul Sol), Sergiu Musteață (Al Doilea Sol), Aurica Țurcanu (Marea Preoteasă), Eugen Ciumacenco (Scorilă).

Back to top button