Cetățean activ
В тренде

Conform programului — o oră, de fapt — 30 de minute. Locuitorii din Taraclia nu reușesc să extragă apa din stațiile publice de distribuire a apei potabile

Stația publică de distribuire a apei potabile din microraionul Moldtelecom din orașul Taraclia nu suportă programul de lucru. Un locuitor din Taraclia pe rețeaua de socializare Facebook a publicat o fotografie cu programul stației publice de distribuire a apei potabile din 2018, atunci apă a fost alimentată de trei ori pe zi, câte trei ore în fiecare zi. Acum se servește două ore pe zi, și nu întotdeauna. TUK s-a dus la acea stație publică de distribuire a apei potabile la ora 7 seara, când apa ar trebui să meargă în program o oră și a discutat cu oamenii. Apoi, a discutat cu primarul din Taraclia și persoana responsabilă pentru stația publică de distribuire a apei potabile.


Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul ei este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Cetățean activ. Învață. Participă. Decide” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Добавить комментарий

Back to top button